28 Temmuz 2022 Perşembe

3 bin öğrenciye 3 milyon lira

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2018-2019 eğitim öğretim yılında lise ve düzeyinde eğitim gören 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca ayda 100 lira olmak üzere toplam 3 milyon lira öğrenim yardımı yapacak.

20-07-2018 17:31:12

Büyükşehir Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da lise ve düzeyinde öğrenim gören 3 bin öğrenciye öğrenim yardımı yapacak. Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısının 4. birleşiminde gündemin 82. maddesinde yer alan, Denizli’de ikamet eden ailelerin lise ve dengi okullarda eğitim gören öğrencilerine öğrenim yardımı konusunu görüşerek karara bağladı. Buna göre 2018-2019 eğitim öğretim yılında lise ve düzeyinde eğitim gören 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca aylık 100 lira verilmesi kabul edildi. 3 bin öğrenciye 10 ay boyunca ayda 100 lira olmak üzere toplam 3 milyon lira öğrenim yardımı yapılacak. Öğrenim yardımı başvurularının ne zaman yapılacağı ayrıca duyurulacak.

Geleceğe yatırım

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  ihtiyaç sahibi 3 bin öğrenciye, her yıl olduğu gibi bu eğitim döneminde de öğrenim desteği vermeye devam edeceklerini belirterek, "Yarınlarımızın sahibi olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmelerine vesile olabilmek adına, bu sene de ailelerimizin bütçelerine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitime destek vermeyi sürdürecek. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek sağlamak adına çalışıyoruz” dedi.
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi