4 Ağustos 2022 Perşembe

46 yılın ödülü tarihe yolculuk

Merkezefendi Belediyesi’nin üç yıldır sürdürdüğü Çanakkale-Bursa Tarihe Yolculuk Projesi’ndu bu yılın ilk kafilesi yola çıktı. Hüseyin Çakmak ve eşi Güldüz Çakmak evliliklerinin 46. yıl dönümünde kafileyle birlikte tarihe yolculuk yaptı.

04-04-2018 16:30:43

Merkezefendi’de ikamet eden 45 yaş ve üzeri vatandaşların  Osmanlı Devleti’nin başkenti Bursa ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı yer olan Çanakkale’yi görmeleri için üç yıl önce başlatılan Tarihe Yolculuk Projesi’nde bu yılın ilk kafilesi yola çıktı.  Yılın ilk kafilesini Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu uğurladı. 

Kafileyle geziye çıkan Hüseyin Çakmak ve eşi Güldüz Çakmak, evliliklerinin 46. yıl dönümünde tarihe yolculuk yapma fırsatı buldu. Gezinin evlilik yıldönümü hediyesi olduğunu söyleyen Hüseyin Çakmak, “Evliliğimizin 46. yılına giriyoruz. Bütün dostlarımın ve arkadaşlarımın böyle bir hayat sürmesini istiyorum. Başkanımız sayesinde de Çanakkale ve Bursa gezisine gidiyoruz. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çakmak çiftini kutlayan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Allah daha nice ömürler, sağlık ve sıhhat versin inşallah. Güle güle gidin gelin” diyerek gezilerinin güzel geçmesi temennisinde bulundu.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu yola çıkmak için otobüslerde bekleyen kafileyi “Bu senenin ilk turu ve ilk kafilesi olarak sizleri yolcu ediyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak  projemizin 4. yılına girdik.  Osmanlı Devleti’nin başkenti Bursa ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı yer olan Çanakkale bizim için çok çok önemli iki yer. Her iki şehirde de rehber arkadaşlarımız sizinle olacak ve detaylı bir şekilde anlatım yapacaklar. Allah kaza bela vermesin, güle güle gidin gelin inşallah” diyerek Çanakkale’ye ve Bursa’ya uğurladı.
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi