1 Ağustos 2022 Pazartesi

9 mahallede vatandaşla buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, mahalleleri dolaşıp, vatandaşların sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Örki, hafta sonunda 9 mahalleyi gezerek halkla bir araya geldi, Zümrüt Mahallesi’nde kadınların maçında kalecilik yaptı. 

01-10-2019 16:10:13

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, göreve geldiği günden bu yana geçen altı aylık gibi kısa bir sürede, 61 mahallenin neredeyse tamamında incelemelerde bulundu. Hafta sonunu mahalle ziyaretlerine ayıran  Örki, Pamukkale, Gölemezli, Develi, Bağbaşı, Zümrüt, Kurtluca, Uzunpınar, Dokuzkavaklar ve Fatih Mahallesi’nde ilçe halkıyla bir araya geldi. Mahalle buluşmalarının yanı sıra Denizli İHH İnsani Yardım Derneği’nin kermesine ve Denizli Ağrılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin aşure gününe katılan Avni Örki, ilçe halkıyla her fırsatta buluşarak hem onları dinlediklerini hem de belediye olarak projelerini aktardıklarını belirtti. Örki, “Kimi zaman düğünlerine, kimi zaman mevlitlerine iştirak ettiğimiz vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz, çözümler üretiyoruz, en önemlisi de üzüntülerine ve mutluluklarına ortak olmaya gayret ediyoruz. Biz bir aileyiz. Bunun bilincindeyiz. Bu bilinçle, ilçemizde hiçbir vatandaşımızı ayırt etmiyoruz. Hepimiz bir bütünün parçalarıyız. Aynı memlekette yaşıyor, hepimiz devletimizin birleştirici gücü ile tek bayrak altındayız. Bu nedenle biz her daim birlik ve beraberlik içinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Örki’nin mahalle ziyaretlerinde renkli görüntüler de ortaya çıkıyor. Örki, mahallelerde düzenlenen etkinliklere de iştirak ederek, vatandaşların birlik ve beraberlik içerikli faaliyetlerine destek veriyor. Zümrüt Mahallesi’nde kadınlarının her hafta kendi aralarında gerçekleştirdiği futbol maçlarından birini izleyen Örki, burada kalecilik yaptı. Bayanların çektiği şutları başarıyla önleyen Başkan Örki, performansıyla alkış aldı. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi