AK Parti Acıpayam Teşkilatı, Başkan Zolan’ı ziyaret etti

AK Parti Acıpayam İlçe Teşkilatı kongrelerini tamamlamasının ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. 

27-10-2017 19:06:20

AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, ilçe kongresinin ardından yeni yönetimi ile birlikte Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Yeni yönetimini Başkan Zolan’a tanıtan Şanlı, "Yönetim kurulumuzla beraber sizleri ziyaret etmek istedik. Bundan önce olduğu gibi yine tüm teşkilatımızla beraber Acıpayam ve Denizlimiz için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Kongrelerin öneminden bahseden Başkan Zolan, ”Yeniden güven tazelemek önemli. Allah’ım yolunuzu açık etsin. Ülkemiz için şehrimiz için gece gündüz çalışmamız gerekiyor. Acıpayam’da sizler varsınız. Acıpayam sizlere emanet" dedi.

ACIPAYAM'A YATIRIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK

AK Parti Acıpayam İlçe Teşkilatı'nın her gün bir yerde ve etkinlikte olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, "Acıpayam, siyasi çalışmaların içerisinde oldukça hareketli bir ilçemiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Acıpayam ilçemize birçok yatırımımız var ve inşallah bu yatırımlar artarak devam edecek. Birlikte güzel işler yapmayı Allah’ım nasip etsin. Tekrar göreviniz hayırlı olsun” diye konuştu. 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi