25 Temmuz 2022 Pazartesi

AK Partili Şahin Tin, Denizli sağlığa yeni hekim müjdesi;

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli’ye yeni hekim atamalarının yapıldığı müjdesini verdi. Şahin Tin; “Denizli’mize ilave 26 Uzman Hekim, 80 Pratisyen Hekim ve 3 Diş Hekimi olmak üzere toplam 109 Hekim ataması daha yapıldı. Şehrimize yeni atanan hekimlerimizin de göreve başlamasıyla birlikte sağlık ordumuz daha da güçleniyor” dedi.

03-09-2020 11:07:24

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli sağlık camiasının ihtiyacı doğrultusunda talepte bulunduklarını ve Sağlık Bakanlığı tarafından Denizli’nin hekim kadrolarına yeni atamaların yapıldığını açıkladı. Denizli Sağlık ordusuna taze kanlar eklendiğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Sağlık camiamız şehrimizde tüm personeliyle her zaman olduğu gibi korona virüs ile mücadele edilen bu zorlu süreçte de canhıraş bir gayret içinde. Halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için çalışıyorlar. Sağlık Müdürlüğümüz tarafından belirlenen ihtiyaçlara göre kentimizin talebini sağlık Bakanlığımıza ilettik. Neticesinde ise 94. dönem devlet hizmet yükümlülük kurası, iller arası yer değiştirme, açıktan atama ve eş durumu olmak üzere toplam 109 Hekimin şehrimize ataması yapıldı” dedi. 

“109 hekim ataması yapıldı”

Milletvekili Şahin Tin; “Denizli’mizi her alanda güçlendirmeye kararlıyız. Özellikle korona virüsüyle mücadele eden sağlık ordumuzun alt yapısını güçlü tutmak bizim önceliklerimiz arasında. Bu anlamda şehrimizin hekim ihtiyacı Sağlık Müdürümüz Berna Hanım ve sağlık yöneticilerimizin tespit ve değerlendirmeleri ile elde edilen veriler çerçevesinde belirlendi. Denizli’mizin sağlık alanındaki taleplerini bizlerde Grup Başkanvekilimiz Cahit Özkan ve Milletvekili arkadaşlarımız Nilgün Ök, Ahmet Yıldız ve İl başkanımız Necip Filiz ile birlikte yakından takip ederek Sayın Bakanımıza aktardık. Bunun neticesinde uzman, pratisyen ve diş hekimi olmak üzere toplam 109 yeni hekimin şehrimize atamaları yapıldı. Böylelikle şehrimizin sağlık ordusuna taze kanlar eklenmiş oldu” dedi. 

“Şehrimize hayırlı olsun”

Denizli’ye atanan ve göreve başlayacak olan hekimlere kolaylık ve başarı dileyen Milletvekili Şahin Tin; “Öncelikle şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Bu atamalarla şehrimizin ihtiyaçları önemli ölçüde karşılanmış oldu. Yeni atamalarla birlikte Beyin ve Sinir Cerrahisi, Enfeksiyon Hastalıkları, Göz, Göğüs, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp ve Damar Cerrahisi, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon, Nöroloji, Çocuk Sağlığı Hastalıkları gibi birçok branşta hekim kadrosunun sayısı artmış oldu. Ayrıca Koronavirüs ile yapılan mücadelede yeni hekimlerin şehrimize geliyor oluşu da sağlık ordumuza güç katacaktır. Bizlere bu süreçte destek veren sağlık bakanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

“Tedbirlere mutlaka uyalım”

“Bizler her daim milletimizin sağlığı için gerekli alt yapıyı oluşturmaya şartları daha iyi noktaya taşımaya devam edeceğiz” diyen Milletvekili Şahin Tin; “Denizli’miz için var gücümüzle çalışıyoruz. Sorunları çözmeye, taleplere cevap bulmaya gayret ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı için de ne gerekiyorsa hep birlikte bir gayret veriyoruz. Özellikle salgına karşı mücadele de vatandaşlarımızdan da belirlenen kurallara uymaları konusunda yüksek bir hassasiyet bekliyoruz. Maske, mesafe ve hijyen konusunda mutlaka titiz davranmalılar. Sağlık ordumuzun salgınla mücadelesine destek olmak için bu vazgeçilemez bir durumdur. Kendiniz ve sevdikleriniz için bu kurallara ve tedbirlere uyma konusunda vatandaşlarımızdan daha ciddi duyarlılık bekliyoruz. Bu hususlarda tedbirlere uyan, kurallara riayet eden vatandaşlarımıza ve özveriyle görevlerini yapan sağlık ordumuzun kıymetli çalışanlarına özellikle teşekkür ediyoruz” dedi. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi