Akışık, gündemi değerlendirdi

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık son günlerde yaşanan ve kamuoyunu ilgilendiren gündemlerle ilgili basın açıklaması yaptı.

22-10-2020 11:06:52
Kuruluşundan bu yana görev almaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğum İYİ Parti’nin bir neferi olarak parti içi demokrasi mücadelesini, partinin kuruluşundan bu yana içerde ve dışarıda her safhada veriyoruz. Parti içi demokrasiyi, istişare etmeyi bir görev biliyoruz. İYİ Parti’nin her hangi bir üyesi, ya da milletvekili, hangi kademesinde olursa olsun hür iradesiyle dilediğini söylemekte özgürdür. Tam demokrasi uygulanan bir partide ‘ölçüsüzde’ olsa her türlü söz söylenir. Başka partilerin alışık olmadığı demokratik platformlarda karşılıklı eleştiriler dile getirilir. Fakat iktidar partisi ve ortağı demokrasiye ve özgürlüğe alışık olmadığından dolayı büyük bir problem varmış gibi lanse etmeye çalışıyor.
İYİ Parti verdiği demokrasi mücadelesi ile her zaman dimdik ayakta duracaktır. Çünkü biz İYİ Partiyi alternatifsiz kalmış Türk siyasetine yeni bir soluk, çaresiz kalmış vatandaşlarımıza bir umut olma amacıyla bin bir zorluklarla kurduk ve yolumuza güçlü bir şekilde devam ediyoruz.
‘Millet bizi çağırıyor’ sloganıyla yaptığımız kongreden daha güçlü bir şekilde çıktığımızı görenler ne yapacaklarını şaşırdılar. Son günlerde yapılan anketler gösteriyor ki, vatandaşlarımızın bize olan ihtiyacı her geçen gün artarak devam etmektedir. Biz partimize yönelik bir saldırının olacağını bekliyorduk. Bütün engellemelere karşı, ‘üç beş aya dağılıp giderler’ diyenlere karşı, ‘ortaya çıkamayacaklar’ diyenlere karşı, ‘parti kuramazlar diyenlere’ karşı, kısacası her türlü engele, her türlü tuzağa, her türü iftiraya rağmen buradayız ve dimdik ayaktayız. Ülkenin asıl sorunları gün geçtikçe içinden çıkılamaz bir halde devam ederken, vatandaşın borç yükü büyüyüp, gelirleri azalırken bu keşmekeş sistemin çözümünü birlikte aramamız lazımken yaşananlar tamamen gülünçtür, hedef şaşırtmadır.
Biz mahalle mahalle, sokak sokak dolaşacağız. Dinlemedik dert, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Ateş olarak gideceğiz güneş olarak döneceğiz. Sonunda güzel ülkemizin başına güneş gibi doğacağız. Hiçbir şekilde onların umduğu gibi, ellerini ovuşturarak bekledikleri bir sonuç ortaya çıkmayacaktır. Bu süreçten güçlenerek çıkacağız.” ifadelerini kullandı.
Haber Merkezi
YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi