4 Ağustos 2022 Perşembe

Aktepe ve Karşıyaka'ya alt yapı müjdesi

Benim Mahallem Projesi kapsamında Aktepe ve Karşıya Mahalleleri’nde oturan  kadınlarla buluşan  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  alt yapı müjdesi verdi.

05-03-2018 15:42:06

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi’nin sürdürdüğü Benim Mahallem Projesi kapsamında Aktepe ve Karşıyaka Mahallesi'nde ikamet eden kadınlarla bir araya geldi. Servergazi Parkı'nda düzenlenen toplantıya  Başkan Osman Zolan'ın yanı sıra Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve kadınlar katıldı. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, "Denizli’nin kadınları için çalışıyoruz. Hep beraberde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Sorunlar tarihe gömülüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  Kent Konseyi’nin çalışmalarının başarılı bir şekilde sürdüğünü, Benim Mahallem Projesi ile her mahallede yapılanmalar oluşturulduğunu ifade ederek, "Geçmişte Karşıyaka’nın büyük su problemi vardı. İtfaiye ile su getirilirdi. Aktepe ile Karşıyaka Mahalleleri arasında bir dere vardı. Gençler unutmuştur belki, Bağırsak Deresi. Denizli’nin kanalizasyonu o iki mahalle arasından akıyordu. Etrafa koku ve sinek saçıyordu. Zaman zaman çocuklarımız o derede boğularak vefat etmişti. Bugün ise orada  Denizlimizin en güzel parklarından biri, Akvadi  Parkı var. Geçtiğimiz yıl muhteşem bir festival gerçekleştirdik. Her yıl Akvadi Parkı’nda festivale devam edeceğiz” diye konuştu.

Alt yapı müjdesi verdi

Aktepe ve Karşıya Mahallesi'nin birçok güzelliğe kavuştuğunu belirten Başkan Osman Zolan, "Spor salonu yapıldı, Anafartalar’da yüzme havuzu yaptık. Yakında hizmete girecek ve tüm bölgeye hizmet edecek. Arsası bizden, binası Pamukkale Belediyesi’nden, işletmesi Sağlık Bakanlığı’ndan olacak. Aktepe’de asfalt şantiyesi vardı. Sizlerden şikayet aldık, mahalleye sıkıntı veriyor diye. Şimdi şehir merkezi dışında daha büyük daha modern bir asfalt şantiyesi yaptık. Aktepe’yi kapatıyoruz. Oradaki isli, kirli hava artık olmayacak” dedi. 

Karşıyaka, Aktepe, Anafartalar, Dokuzkavaklar mahallelerinde bu yıl alt yapı çalışmalarının başlayacağı müjdeleyen Başkan Zolan, “Baştan aşağı alt yapı değişecek. Yıl içinde çalışmalarımız başlıyor. İçme suyu hatlarınız, kanalizasyon hatlarınız değişecek. Yağmur suyu hattı olmayan yerlere, yağmur suyu hattı döşenecek. Alt yapı ve üstyapı çalışmaları bitince bambaşka bir güzelliğe kavuşacaksınız" diye konuştu.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi