3 Ağustos 2022 Çarşamba

Ankara’dan örnek okulu incelemeye geldiler

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılmakta olan Türkiye’nin ilk ve tek İmam Hatip Fen Lisesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt ve Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Merkezefendi Belediyesi tarafından yapımı devam eden İmam Hatip Fen Lisesi’nde incelemelerde bulundu. 

03-03-2018 12:11:24

Merkezefendi Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan, Şirinköy Mahallesi’ndeki İmam Hatip Fen Lisesi’nde çalışmalar devam ediyor. Projesiyle marka bir okul olması hedeflenen İmam Hatip Fen Lisesi’nin yapımı  Merkezefendi Belediyesi tarafından finanse ediliyor. 

İnşaatın sürdüğü okulda, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt ve Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz incelemelerde bulundu. İnceleme gezisine Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve Eğitim Bir-Sen Denizli Şube Başkanı Kazım Tefçi de eşlik etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu okulun tüm detaylarını  gelen heyete anlattı. 

“MARKA BİR OKUL OLACAK”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İmam Hatip Fen Lisesi’nin marka bir okul olacağını söyledi. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemize kazandırdığımız İmam Hatip Fen Lisesi  artık eğitime hazırlanıyor. Yapımında son aşamaya gelinen lisemizi, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı  Muhterem Kurt ve Din Öğretimleri Genel Müdürü  Nazif Yılmaz inceleme ziyaretinde bulundu. Lisemizin tüm detaylarını aktardık. Ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi