30 Temmuz 2022 Cumartesi

Atik: “Biz zor olanı seçtik”

Deplasmanda Başakşehir karşısında 3-3 beraberlikle ayrılan Denizlispor’da alınan bir puanın sevinci yaşanıyor. Denizlispor teknik sorumlusu Kenan Atik. Ligde kıran kırana maçların oynandığını ve Başakşehir karşısında alınan puanın büyük bir başarı olduğunu söyledi.

30-11-2020 18:34:53
Denizlispor’un teknik sorumlusu Kenan Atik, deplasmanda 3-3 sona eren zorlu Başakşehir deplasmanını değerlendirdi. Böyle bir takıma karşı 3- geriden 3 gol atarak 3-3’lük skor elde edip 1 puan almanın mutluluk verici olduğunu ifade eti.
Kenan Atik, “Denizlispor için çok büyük moral oldu. 3-0’dan Başakşehir gibi takıma 3 gol atıp beraberliği yakalamak büyük moral oldu. Başta oyuncularımızı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza, bize güvenen Denizli halkına bu güvenlerinin boşa çıkmadığını gösterdiler. Denizlispor onuruyla, şerefiyle kendine yakışan futbolu oynamak için mücadele eder. Kazanırız, kaybederiz fark etmez. Bugün en azından ligin en iyi takımlarında birine 3-0’dan geri dönmek sevindirici. Kulübümüze de hayırlı olsun. Tabii işimiz bitmedi. Ligde kıran kırana mücadele var. Denizlispor’u daha iyi yerlere çıkarmak için çabalayacağız” diye konuştu.
Orhan MIKIROĞLU
YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi