Başkan Çetin, taraftarın ‘istifa’ çağrısına yanıt verdi

Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Demir Grup Sivasspor maçı sonrası taraftarların ‘istifa’ tepkisine yanıt verdi. Görevlerinin başında olduklarını belirten Çetin,  “Biz onların söylemesi ile istifa etmeyiz. Görevimizin başındayız” dedi. 

05-11-2019 15:35:05

Evinde maç kazanamama serisini sürdüren Denizlispor, Atatürk Stadı’nda oynadığı son 4 maçı kaybetti. Konyaspor yenilgisiyle başlayan evde kaybetme serisi Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Sivasspor yenilgileriyle devam etti. Sivasspor maçında durum 2-0 olduktan sonra taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı. Başkan Ali Çetin, taraftarların tepkisine bir anlam veremediğini ve görevlerinin başında sonuna kadar kalacaklarını söyledi. 

Taraftarın söylemesiyle istifa etmeyeceklerini belirten  Çetin, “İstifa söylemi onların kendi düşünceleri. Burada bizim düşüncelerimiz önemli. Onların söylemesiyle biz istifa falan etmeyiz. Biz dimdik işimizin, görevimizin başındayız. İstedikleri kadar bağırabilirler. İleride biz onlara maçları kazandırınca da o işin tersine döneceğine inanıyorum. Hepsi bizim kardeşimiz. Karda, kış da bizi bu güne kadar taşıdılar. Hiç yalnız bırakmıyorlar. Bunlar olacak. Doğal karşılıyorum. İnşallah maçları kazanmaya başlayınca onlarla yine sarmaş dolaş devam ederiz” dedi. 

İç sahada yenilgilerine çözüm bulmaları gerektiğini söyleyen Çetin, “İnşallah önümüzdeki maçlarda toparlayacağız ve iyi yerlere geleceğiz. Ufak tefek seslerde çıkmaya başladı. Çok da önemli değil. Haklı insanlar. Galip gelmeyi herkesten çok biz istiyoruz. Artık bir an önce toparlanıp önümüze bakmamız gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

 Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi