15 Ağustos 2022 Pazartesi

Başkan çocuklarla pedal bastı

Yurt genelinde olduğu gibi Merkezefendi ilçesinde başlatılan ‘Haydi Çocuklar Bisikletle Okula’ projesi kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu öğrencileri okullarına bisikletle gitti. Proje kapsamında Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da bisiklete binerek çocuklarla birlikte pedal bastı.

26-09-2019 16:42:11

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği üyesi Merkezefendi Belediyesi tarafından şehir içi ulaşımında bisiklet kullanımının önemine değinmek, bisikletin etkin bir ulaşım aracı olduğu bilincini yaymak ve bisiklet kullanımını teşvik etmek amacıyla, ‘Haydi Çocuklar Bisikletle Okula’ sloganıyla başlatılan farkındalık çalışması kapsamında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu öğrencileri okullarına bisikletle gitti. Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nden başlayan etkinlik Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu’nda sona erdi.

Öğrencilerle birlikte Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da bisiklete bindi. Başkan Doğan, “Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 'Haydi Çocuklar Bisikletle Okula' kampanyasına bizler de destek verdik. Öğrencilerimizle birlikte kasklarımızı takarak bisikletlerimize bindik. Merkezefendimiz sağlıktan spora, eğitimden kültüre her alanda etkin bir ilçe olacak. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecek” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi