Başkan Zolan'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ağustos'un  kadim Türk milletinin zafer ayı olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, Türk milletinin 95 yıl önce Dumlupınar'da gösterdiği destansı mücadele ve bağımsızlık ruhunu asla kaybetmeyeceğini söyledi.

30-08-2017 17:08:57

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bundan 95 yıl önce Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığındaki Türk ordusunun 30 Ağustos zaferiyle bu milletin esareti asla kabul etmeyeceğini tüm dünyaya gösterdiğini kaydetti. Esaret altında kalmaktansa "Ya İstiklal Ya İzmihlal" diyerek bağımsızlığı için canını veren ve asla geri adım atmayan bir milletin ferdi olmaktan duyduğu onur ve gururu vurgulayan Başkan Osman Zolan, "Türk milleti 95 yıl önce Dumlupınar'da yazdığı destansı mücadele ve bağımsızlık ruhuna bugün de sahiptir. 15 Temmuz'da tanklara, uçaklara göğsünü siper eden aziz vatandaşlarımız, bu millete silah sıkanlara karşı duruşunu bir kez daha göstermiştir" dedi.

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Ülkemizi bölüp parçalamak isteyenler dün olduğu gibi bugün de var, yarın da olacaklar. Ancak bizler de 95 yıl önce olduğu gibi istiklalimizi, hürriyetimizi ve bağımsızlığımızı tehdit eden bütün şer odaklarına karşı burada olup vatanımızın her bir karış toprağı için kararlılıkla mücadele edeceğiz."

Malazgirt Meydan Muharebesi, Büyük Taarruz ve Estergon Kalesi zaferlerinin Ağustos ayında kazanıldığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, Ağustos'un Türk milletinin zafer ayı olduğuna dikkati çekerek, "Bu duygu ve düşüncelerle kadim milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan uğruna canını veren tüm şehitlerimize Allah' tan rahmet gazilerimize sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum" dedi.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi