Büyükşehir Tiyatrosu perdelerini açıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 10 Temmuz 2020 Cuma günü "Geç Kalanlar" adlı tiyatro oyununu Denizli Büyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sergileyecek. Eser, tüm koronavirüs tedbirlerine uyularak sahnelenecek.

04-07-2020 14:02:17

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni normalleşme süreci ile birlikte kentin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmaya kaldığı yerden devam edecek. Genç yetenekleri tiyatro sahnesine kazandırmanın yanı sıra kadrosunu her geçen gün daha da güçlendiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni normalleşme planı kapsamında 10 Temmuz 2020 Cuma günü "Geç Kalanlar" adlı tiyatro oyunu ile Denizlililerle buluşacak. Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği oyun, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda koronavirüs tedbirleri ve sosyal mesafe kuralına uyularak gösterime sunulacak. 

Tüm tedbirler alınacak 

Açık Hava Tiyatrosu’na girerken tüm seyircilerin ateşleri ölçülerek içeri alınacak. Ayrıca seyircilerin maske ile oyunu izlemeleri sağlanacak. Sosyal mesafe kuralına uygun bir oturma düzeninin bulunacağı Büyükşehir Belediyesi Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’nda tüm tedbirler harfiyen yerine getirilecek.

Yerinizi ayırtmayı unutmayın

Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği oyun, ilişkileri bitme noktasına gelen bir çiftin başından geçenleri ve çifti ayrılığa götüren sebepleri anlatıyor. 2 perde olarak sahnelenecek oyunu izlemek isteyen sanatseverler http://tiyatro.denizli.bel.tr adresinden bilgi, rezervasyon ve e-bilet işlemlerini gerçekleştirilebilecek. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi