25 Temmuz 2022 Pazartesi

Deliktaş’ta üstyapının iki etabı bitti

Pamukkale Belediyesi tarafından 85 milyonluk dev bir yatırımla başlanan mahallerdeki üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Üstyapı çalışmalarının ilk başlandığı mahalle olan Deliktaş’ta 8 etabın ilk ikisi tamamlandı. 

08-02-2018 10:54:00

Dört mahallede Pamukkale Belediyesi’nin 85 milyon liralık bütçeyle başlattığı üstyapı atağının ilk noktası olan Deliktaş’ta çalışmalar hızla ilerliyor. 98 sokakta 21 kilometre uzunluğunda bir alanda yürütülen üstyapı çalışmaları 8 etapta tamamlanacak. 200 bin metrekare parke taşı, 29 bin metrekare kaldırım alanı, 22 bin metre bordür, 30 bin metrekare asfalt yol yapılacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 etaptan oluşan Deliktaş Mahallesi üstyapı çalışmalarında 1. ve 2. etapta parke döşeme çalışmalarının tamamlandığını belirtti. 

“Deliktaş Mahallemizdeki çalışmalarımızda kısa sürede hızlı bir ilerleme kaydettik” diyen Başkan Hüseyin Gürlesin, “Birinci etabımız 17 sokağı, ikinci etabımız 12 sokağı kapsıyordu. 1.ve 2. Etapta 29 sokakta parke döşemeleri tamamlandı. 12 bin metrekare parke taşı döşendi, 3 bin metreküp beton döküldü. 3.etabın kazı çalışmaları ve beton dökümü bitti. Sadece parke döşemeleri kaldı. Ekiplerimiz çalışmaları titizlikle, vatandaşı mağdur etmeyecek şekilde gerçekleştiriyor. Hep söylediğim gibi, önemli olan güzel bir çalışma gerçekleştirirken, halkımızın mağduriyetini en aza indirgemek. Pamukkale Belediyesi olarak mahallelerimizde devam eden üstyapı ve diğer çalışmalarımızda önemsediğimiz nokta budur. Muhtarlıklarımıza çalışmalarımızla ilgili bilgi aktarımlarımız sürüyor. Bu sayede vatandaşımız hangi sokakta kazı çalışması olacak, ne zaman bitecek önceden bilgilendiriliyor. Üstyapı çalışmalarımız bittiğinde yepyeni bir Deliktaş, İncilipınar, Fatih ve Cumhuriyet Mahallesi olacak. Kısa süreli çözümler değil, kalıcı çözümlerle, geleceğe ışık olacak projelere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi