Denizlispor, bugün akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile Antalyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Denizlispor gelecek hafta pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarını devam ediyor. Denizlispor teknik direktörü Robert Prosinecki, 2-3 hafta sonra izlemeye doyulmayacak bir Denizlispor izlettireceklerini söyledi.

24-09-2020 11:22:31

Zorlu Trabzonspor maçından puan koparan Yukatel Denizlispor Antalyaspor maçına hazırlanıyor. Takım bugün gerçekleştirdiği antrenman ile Antalyaspor maçına kilitlendi.

Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Robert Prosinecki nezaretinde yapılan antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma hareketleri ile başlayan antrenman top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Takım dar alanda yapılan çift kale maç ile bugünkü çalışmalarını sonlandırdı. Antalyaspor maçının zorlu geçeceğini, rakiplerinin gücünü bildiklerini ve buna göre gerekli önlemleri alacaklarını dile getiren Denizlispor teknik direktörü Robert Prosinecki, iki üç hafta sonra çok iyi bir Denizlispor izlettireceklerini ve herkesin Denizlispor’a izlerken büyük bir zevk alacağını dile getirdi. Orhan MIKIROĞLU

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi