27 Temmuz 2022 Çarşamba

Doğan’a partisinden tam destek

CHP Genel Başkan Yardımcısı  Gülizar Biçer Karaca ile CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı makamında ziyaret etti. Doğan’a Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını getirdiğini söyleyen Karaca, “Genel Merkez olarak üzerimize düşen ne varsa her zaman belediyemizin, vatandaşımıza hizmet olan her türlü çalışmasında her türlü desteği sağlayacağımıza ve arkanızda, yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

30-08-2019 12:47:08

Ziyarette başkan yardımcıları Necdet Yılmaz, Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun, CHP ve İYİ Parti meclis üyeleri de hazır bulundu. Başkan Doğan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekilleri Karaca ile Sancar’ı belediye hizmet binası önünde çiçeklerle karşıladı. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı tebrik etti. Karaca, “2023 ve 2024 hedeflerimizde Merkezefendi Belediyesi’nin ‘halkçı belediyecilik anlayışı’ hepimize ışık tutacak. Ben şimdiden bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Tekrar hayırlı olsun diliyorum. Genel Merkez olarak çok başarılı bir beş yıl geçireceğinize de yürekten inanıyoruz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Seyit Torun ve Oğuz Kaan Salıcı’nın size selamını ileteyim. Genel Merkez olarak üzerimize düşen ne varsa her zaman belediyemizin, vatandaşımıza hizmet olan her türlü çalışmasında her türlü desteği sağlayacağımıza ve arkanızda, yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Gülizar Biçer Karaca ile Teoman Sancar’a seçim öncesi ve sonrası verdikleri destek için teşekkür ederek,  “Talanın en dibe vurduğu bir zamandayız. Buralarda olmanız bize güç veriyor, destek oluyor. Çok teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki beş yıl boyunca meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Merkezefendi’ye tesis  etmek istiyoruz. Tek amacımız bu. Bu anlamda da projelerimize başladık. Bizim projelerimiz, yönetim anlayışımız, halkla olan ilişkimiz bundan sonra  Cumhuriyet Halk Partisi’nin ve Millet İttifakı’nın hem genelde hem de yerelde bir referansı olacak. Şahsımın ve meclis üyesi arkadaşlarımın sorumluluğu hem ağır hem de çok onurlu bir görev. Önümüzdeki beş yılda kendimizi Merkezefendi’de iyi bir şekilde anlatmalıyız ki, bu 17 yıllık zulümden hep birlikte, genel seçimlerle başlayarak kurtulalım” diye konuştu.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi