27 Temmuz 2022 Çarşamba

Engelli spor kulüplerine malzeme desteği

Merkezefendi Belediyesi, 3Aralık Dünya Engelliler Günü’nde 11 engelli spor kulübüne malzeme desteği sağladı. Bu kapsamda her yıl 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde özel olarak düzenlenen etkinlik bu yıl da gerçekleştirildi.

05-12-2020 14:10:18
Selçukbey Spor Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen programda 11 engelli spor kulübüne malzeme desteğinde bulunuldu.
İlçe sınırları içerisinde bulunan 310 engelli lisanslı sporcuya eşofman, forma, spor ayakkabı, krampon, yağmurluk gibi ihtiyaçlar ile takımların istekleri ve talepleri doğrultusunda malzemeler teslim edildi. Etkinlik kapsamında Ampute Futbol Takımı, Görme Engelli Futbol Takımı, Golbol Takımı, İşitme Engelli Futbol Takımı ile yüzme, masa tenisi, atletizm ve çeşitli branşlarda mücadele eden engelli sporculara malzeme desteği yapıldı. Merkezefendi Belediyesi geçtiğimiz günlerde de ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren 60 amatör spor kulübüne malzeme desteğinde bulunmuştu.
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, engelli bireylerin her zaman yanında olduğunu belirtti. Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak engelli sporculara yaptığımız malzeme desteğini bu yıl da gerçekleştirdik. Engelli kardeşlerimizin ve sporcularımızın her zaman yanındayız. Elimizden ne geliyorsa, ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Kulüplerimizin ve sporcularımızın talepleri doğrultusunda temin ettiğimiz malzemeleri sporcularımızın güzel günlerde, başarılarında kullanmalarını temenni ediyorum. Engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu. Haber Merkezi
YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi