10 Ağustos 2022 Çarşamba

Erkekliğe ilk adımı attılar

Kale Devlet Hastanesi’nde her yıl geleneksel hale gelen sünnet şöleninin beşincisi İl Sağlık Müdürlüğü, Kale Kaymakamlığı ve Kale Belediyesi öncülüğünde gerçekleştiriliyor.  Organizasyon kapsamında 40 çocuk sünnet oldu.

30-07-2019 12:12:03

Kale’de geleneksel hale getirilen sünnet organizasyonun beşincisi gerçekleştiriliyor. İl Sağlık Müdürlüğü, Kale Kaymakamlığı ve Kale Belediyesi işbirliğiyle yapılan Kaleli iş adamları ve Kale halkının da büyük bir destek verdiği organizasyon için Kale Devlet Hastanesi’nde tören düzenlendi. Törene Kale Kaymakamı Murat Güneş, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk aileler ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Kale Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Taner Mutlu geleneksel hale getirilen sünnet organizasyonunun bu yıl 5. gerçekleştirdiklerini söyleyerek organizasyonun hayırlı olması temennisinde bulundu.  İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk sünnet işlemlerinin sadece hekimler tarafından hastanede ameliyathane koşullarında yapılması gerektiğini belirtti ve ailelere çocuklarının düğünlerini de görme temennisinde bulundu. Konuşmaların ardından şölen halk oyunları ve semazen gösterisiyle devam etti. Törene katılanlar sünnet olan çocukları serviste ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi. Organizasyonda 40 çocuk sünnet olarak erkekliğe ilk adımı attı.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi