27 Temmuz 2022 Çarşamba

Filiz, “Ak Parti şahısların değil, milletin partisidir”

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz; Haftasonu gerçekleştirilen Pamukkale ve Merkezefendi ilçe kongreleriyle ilgili yazılı bir açıklama yaparak değerlendirmelerde bulundu. Filiz. “AK Parti şahısların değil, milletin partisidir. Milletimizin bize emanet ettiği davayı sahiplenmek ve en yükseğe çıkarmak için üstlendiğimiz görevlerde en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

06-10-2020 15:20:05

Pamukkale ve Merkezefendi ilçe başkanları Uğur Gökbel ve Ekrem Başer ile yönetimlerine bugüne kadar göstermiş oldukları gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkan Filiz açıklamasında devamla şu ifadelere yer verdi:
“Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde Pandemi kurallarına hassasiyetle özen gösterilerek Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına riayetle gerçekleştirdiğimiz Pamukkale ve Merkezefendi Kongrelerimiz de bizleri yalnız bırakmayan, büyük çoşku ve heyecanla destek veren  tüm vatandaşlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. 
Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz 3. Olağan Pamukkale İlçe Kongremizde güven tazeleyerek görevine devam eden Uğur Gökbel  ve yeni yönetimini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Yeni hizmet dönemine ilk günkü heyecanla ve aşkla başlayacaklarına inancımız tamdır. Allah yar ve yardımcıları olsun. Görevi devreden önceki yönetim kurulundaki yol arkadaşlarımıza da bugüne kadar göstermiş oldukları gayretlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
4 Ekim Pazar günü teşrifleri ile bizleri onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir’in katılımlarıyla birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşen 3. Olağan Merkezefendi İlçe Kongremiz’de İlçe Başkanımız Ekrem Başer  görevi Fatih Durmaz ve yönetim Kurulu üyelerine devretti. Bugüne kadar göstermiş oldukları gayretli çalışmalarından dolayı Ekrem Başer ve ekibine teşekkür ediyorum. Bayrağı devralan Fatih Durmaz ve Yönetim Kurulundaki dava arkadaşlarımıza da muvaffakiyetler diliyorum. İlçelerimize, Denizlimize ve Partimize hayırlı uğurlu olsun. 
Bu hafta sonu yapılan kongrelerimizle birlikte İlçe kongrelerimiz tamamlandı. Kongrelerimize katılarak bize güç veren kurucularımıza, delegelerimize, il ve ilçe yöneticilerimize ve tüm AK Parti camiamıza şükranlarımızı sunuyoruz. 
Tüm ilçelerimize tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi rütbeler, makamlar ve payeler gelip geçer. Esas olan milletin gözünde ve Allah’ın nezdinde makam ve rütbelerdir. AK Parti şahısların değil milletin partisidir. Milletimizin bize emanet ettiği davayı sahiplenmek ve en yükseğe çıkarmak için üstlendiğimiz görevlerde en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Tüm yol arkadaşlarımızla ve bugünün yeni ve dinamik kadrolarıyla 2023 hedeflerimize azimle ilerliyoruz.”   Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi