Gürlesin’e Gökpınar’da sevgi seli

Gökpınar Mahallesi’nde incelemelerde bulunan ve vatandaşlarla kucaklaşan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahalle esnafını tek tek ziyaret ederek, mahalle kahvesinde vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. 

12-02-2019 18:11:22

Hiçbir zaman makam başkanlığı yapmadığını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahallelerde yapılan belediyecilik hizmetlerini bizzat yerinde kontrol ediyor. Mahallerde vatandaş ve esnaf ziyaretleri yapmaya devam eden Başkan Gürlesin, Gökpınar Mahallesi’ni ziyaret etti. Gökpınar esnafını tek tek ziyaret ederek, mahalle kahvesinde de vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. 

Tek dertlerinin gönüllere dokunmak olduğunu kaydeden Gürlesin, “Göreve geldiğimiz günden bu yana 68 mahallemizin her birinin ayrı ayrı ihtiyaçlarını belirlemiştik ve tüm çalışmalarımızı mahallelerimizin ihtiyaç önceliğine göre değerlendirdik. Bu doğrultuda ilerledik. Gökpınar Mahallemize de, birçok önemli ve güzel çalışmalar yaptık” dedi.

Başkan Gürlesin’in Gökpınar Mahallesi’ne birçok güzel hizmeti olduğu söyleyen mahalle sakinleri, “Pamukkale Belediyesi kurulduktan sonra mahallemizde güzel şeyler yapıldı. Başkanımız Hüseyin Gürlesin, mahallemize yakışır bir muhtarlık binası yaptı. Ardından mahallelimizin en önemli talebi olan pazaryeri ihtiyacına çözüm buldu. Yine Gökpınar Mahallesi sakinleri olarak Kuran Kursumuzu yenilendi. Yollarımız asfaltlandı. Bozuk yerlerin bakım onarımı gerçekleştirildi. Parkımız yenilendi. Mahallemizde bulunan birçok yaşlımıza ve engellimize berber hizmeti evlerine kadar geliyor. Camilerimiz temizleniyor. Engelli vatandaşlarımıza ekipman desteği sağlandı. Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Gökpınar Mahallemizde emeği büyüktür” dediler. Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi