Hamilelik Okulu yeni mezunlarını verdi

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin  Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında ‘Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller’ sloganıyla başlattığı Hamilelik Okulu 16. dönem mezunlarını verdi.

01-11-2019 15:16:16

Kent Konseyi tarafından 3 yıl önce "Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller" sloganıyla başlatılan ve Denizli İl Sağlık Müdürlüğü işbirliği ile sürdürülen Hamilelik Okulu’nda 16. dönem sona erdi.  Kent Konseyi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve kursiyerler katıldı. Hamilelik Okulu’nun 16. dönemini tamamlayan kursiyerlerin sertifikalarını  Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci verdi. Değirmenci,  yaptığı konuşmada, “Hamilelik Okulumuzun 16. dönemi sona erdi. Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Kulaktan dolma bilgiler yerine en doğru bilgiyi almak için eğitimlerimize katıldınız. Bizler de sizin gibi evlatlarınızı, geleceğinizi düşünüyor, sağlıklı bir nesil yetişmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“Vatanını, milletini, bayrağını seven nesiller yetişsin” diyen Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, bi rçok sosyal projeye imza attıklarını belirterek,  “Anne ve babalara çok büyük görevler düşüyor. İnşallah bu süreci sağlıcakla tamamlarsınız. Büyükşehir Belediyesi olarak bu şehrin içme suyundan, temiz havasına, yollarından parklarına kadar fiziksel ihtiyaçları gideriyoruz. İnsanların hayat kalitesini artıran sosyal projelere de önem veriyoruz. Hamilelik Okulu bu projeler içerisinde yer alan en anlamlı ve önemsediğimiz projelerimizdendir. Eğitimlerimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum”  diye konuştu.  Öte yandan Kent Konseyi tarafından Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında düzenlenen Evlilik Okulu’nda da 41. dönem eğitimleri başladı.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi