Hayallerini resmettiler

Denizli Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen “çağrışımlar” konulu resim yarışması sonuçlandı.

09-11-2020 18:36:14
Denizli Ülkü Ocaklarının düzenlediği 6-13 Yaş arasındaki Çocuklarımızda Türk Dünyası Kavramının Oluşturduğu Çağrışımlar konulu resim yarışması sonuçlandı.
Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, “Türk Dünyası'nın bir çok yerinden katılımın olduğu bu yarışmada dereceye girenlerin belgeleri ve ödülleri kendilerine ulaştırılacaktır. Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen Türk Dünyası Birimimize ve bizlerden desteklerini esirgemeyen Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkan Yardımcımız sayın Deniz Güzelay beyefendi ve bu yarışmada Kazakistan’dan bize destek sağlayan Shyryn Kaunanova ve annesi Beketayeva Riza Şakankızı Yakutistan/Saha Elinden ile Aşkın Kuray’a teşekkür ederim” dedi.
Resim yarışmasında Lütfiye Ece Öztürk (Türkiye - 10 Yaşında), Tomiris Kıdırmollaeva (Kazakistan -15 Yaşında), Ayım Maratova (Kazakistan -10 Yaşında), Mağcan Maratov (Kazakistan -15 Yaşında) Gauhar Törehan (Kazakistan - 9 Yaşında), Nurdana Murathanova (Kazakistan - 13 Yaşında) ve Aiza Titova (Saha Cumhuriyeti - 8 Yaşında) dereceye girerek ödül almaya hak kazandılar. Haber Merkezi
YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi