3 Ağustos 2022 Çarşamba

Hem kaçak hem kalitesiz

14-02-2018 17:51:32

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin  yaptığı operasyonda yakıt yüklü bir kamyonette kimyasal madde kullanılarak vasfı düşürülen 1560 litre madeni yağ ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, akaryakıt kaçakçılığına yönelik operasyonları sürdürüyor. Ekipler, yetkisiz petrol türevinin yasadışı yollarla denetimsiz olarak madeni yağ, baz yağları, bitkisel yağlar ve sanayide kullanılan çeşitli yağlar veya solvent türü inceltici kimyasal maddeler ile doğrudan işlenerek standart dışı kaçak akaryakıt olarak kullanıldığı yönündeki istihbarat üzerine harekete geçti.

Yürütülen çalışmalarda Denizli’de kimyasal madde karıştırılarak kaçak karışımlı akaryakıt elde edildiği değerlendirilen yakıt yüklü bir kamyonet takibe alındı. Görevli ekiplerce durdurulan araçta yapılan kontrollerde aracın akaryakıt taşıma belgesi bulunmadığı ve görevli personel tarafından yapılan ölçümde araçta bulunan yağın geçersiz akaryakıt sınıfına girdiği tespit edildi. Kamyonette 1560 litre madeni yağ ve 1 adet elektrikli aktarım pompası bulunarak el konuldu.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi