Kitap fuarı kapılarını 3. kez açıyor

Denizli'de kitapseverlerin heyecanla beklediği Ege’nin en büyük kitap fuarı 3. kez kapılarını açıyor. 5-14 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Büyükşehir Belediyesi 3. Kitap Fuarı’na yüzlerce yazar ve yayınevi katılacak. 

30-03-2019 15:36:23

5-14 Nisan tarihleri arasında EGS Fuar Alanı'nda kapılarını açacak kitap fuarına Türkiye’nin en ünlü yazarları ve yayınevleri katılacak. Büyükşehir Belediyesi 3. Kitap Fuarı’nın onur konuğu Denizlili gazeteci, yazar, şair ve ressam Gürbüz Azak olacak. Son iki  yıldır rekor katılımlara sahne olan kitap fuarında her gün bir çok yazar düzenlenecek imza günlerinde Denizlililerle buluşacak. Çevre illerden de çok sayıda katılımın beklendiği 3. Kitap Fuarı’na Ahmet Ümit, Hasan Ali Toptaş, Ercan Kesal, Alev Alatlı, İlker Başbuğ, Banu Avar, Kahraman Tazeoğlu, Murat Menteş ve Tarık Tufan gibi yüzlerce ünlü yazar katılacak. Ayrıca Denizlili yazarlar ve Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları’nda yer alan eser sahipleri de fuarda olacak, okuyucularıyla bir araya gelecek. Fuarda Denizli'de Turizm temalı 2. Ulusal Karikatür Yarışması'nda dereceye giren eserler de sergilenecek, karikatüristlere ödülleri verilecek. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, her yıl heyecanla beledikleri kitap fuarını bir kez daha hemşehrileriyle buluşturacak olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. 3. Kitap Fuarı’nın bu yıl da 10 gün boyunca açık kalacağını ifade eden Başkan Zolan, “Türkiye'nin en ünlü yazarları ve yayınevleri kitap fuarımıza katılacak. Yazarlarımızı, şairlerimiz, edebiyatçılarımız düzenleyeceğimiz imza günlerinde vatandaşlarımızla bir araya gelecekler. Yine dolu dolu bir fuar olacak. Ben tüm vatandaşlarımızın mutlaka fuarımıza giderek kitapla buluşmasını öneriyorum" dedi.

Büyükşehir Belediyesi 3. Kitap Fuarı’na katılacak yazarlardan bazıları şöyle: "Ercan Kesal, Ahmet Ümit, Ataol Behramoğlu, Alişan Kapaklıkaya, Beyza Alkoç, Mehmet Ali Bulut, Ahmet Günbay Yıldız, Hasan Ali Toptaş, Bekir Develi, Saniye Bencik Kangal, Yavuz Serdar Tuncer, Mehmet Ali Bulut, Ahmet Günbay Yıldız, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gri Koç, Tuğçe Işınsu, Hakan Günday, Şermin Yaşar, Banu Avar, Levent Gültekin, Murat Menteş, Ali Lidar, Birol Tezcan, Murat Tavlı, Alev Alatlı, Ahmet Şimşirgil, Varol Yaşaroğlu, Okay Tiryakioğlu, Sinan Yağmur, Tarık Tufan, Vehbi Vakkasoğlu, İlker Başbuğ, Kahraman Tazeoğlu ve Erol Mütercimler." Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi