Mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, başkan yardımcılarıyla birlikte Yeniköy Mahallesinde yaşayan vatandaşları dinledi. Ziyarette konuşan Başkan Örki, amaçlarının vatandaşın mutluluğu, ferahı ve huzuru için çalışmak olduğunu ifade etti.

08-11-2019 19:09:17

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Örki, bu kez  Yeniköy Mahallesini ziyaret etti. Başkan Örki’ye Yeniköy Muhtarı Tuncer Öz ile birlikte Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları da eşlik etti. Yeniköy Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleşen buluşmaya mahalle sakinleri de büyük ilgi gösterdi.

Başkan Örki, buluşmaya katılan herkesle sohbet ederken, vatandaşların ilgisinden de memnun kaldı. Yeniköylülere seslenen  Örki, “Ben her fırsatta vatandaşlarımızla bir araya gelmeye dikkat ediyorum. Sadece seçimden seçime değil her zaman sizlerin yanında olmaya çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi ilçemizde 61 mahallemiz var. Tüm mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızla bir araya gelmek bizi heyecanlandırıyor, daha çok çalışma azmi veriyor. Sizlerin desteği ile bu kutsal görev nasip oldu. Bizim amacımız sizlerin mutluluğu, ferahı ve huzuru için çalışmak. Bize oy veren vermeyen ayrımı yapmadan her vatandaşımıza hizmet ediyoruz” dedi. Yeniköy’de yaşayan vatandaşlar mahallelerindeki sorunlarını Başkan Örki’ye aktarma imkanı buldu.

Haber Merkez i

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi