27 Temmuz 2022 Çarşamba

Mahmut Oğuz veda etti

30.10.2007 tarihinde göreve geldiği İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden dün itibariyle yaş haddinden dolayı ayrılan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz personeliyle vedalaştı.

16-01-2021 14:51:08

Kurum çalışanları adına konuşan  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün; “Müdürümüzün Liderliğinde Denizli eğitimde herzaman öncü ve lider bir şehir oldu. Bu süre zarfında çalışma ekibinde yer almak bizler için ayrı bir kıvançtır. Kendisinin azmi ve çalışma şevki bize her zaman ışık tutumuştur. Her veda bir başlangıçtır düşüncesiyle tüm çalışma arkadaşlarımız adına teşekkürlerimizi sunarım” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü olarak personeline son defa seslenen Mahmut Oğuz, “Her birinize bugüne kadar yapmış olduğunuz güzel çalışmalardan dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum. Her birinizden Allah razı olsun. 13 yıllık Milli Eğitim Müdürlüğü ve toplam 43 yıllık hizmetim süresince gerek sizlerle gerek okullardaki arkadaşlarımızla Denizli’yi hep birlikte zirveye taşıdık. Bu başarıları milli eğitim camiası olarak bu ekip gerçekleştirdi. Bu yüzden sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Tekrar tekrar her birinize içtenlikle teşekkür ediyorum. Allahtan sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum” dedi. 
İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen programda İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’a çiçek ve plaket takdim edildi.  Haber Merkezi

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi