Meclis üyelerine plaket

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 5 yıllık görev sürelerini tamamlayan Belediye Meclisi üyelerine hizmetlerinden dolayı plaket verdi. Subaşıoğlu, “Kurucu meclisimiz 2014-2019 döneminde önemli işler başardı. Hem en çok hem de en çeşitli proje üreten belediye olduk” dedi.

25-03-2019 11:49:15

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, 2014-2019 yıllarında görev yapan ve çalışmalarını tamamlayan Merkezefendi Belediyesi Kurucu Meclis üyelerine plaket vererek teşekkür etti. Merkez Kütüphane ’de düzenlenen törende konuşan  Başkan Subaşıoğlu, “Bugüne kadar Merkezefendi Belediyesi olarak yapılan çalışmalarımızda oy birliği ile kararlar alındı. Bu da tabi son derece güzel bir birlik ve beraberlik örneği oldu. Bu birlik ve beraberlik olunca, yüzde 95 oranında oy birliği olunca da çok güzel işler ortaya çıktı. 2014-2019 döneminde sadece Denizli’deki 19 ilçe arasında değil tüm Türkiye’deki 900’ü aşkın ilçe belediyesi arasında bu kurucu meclisimiz çok güzel bir iş başardı. Hem en çok hem de en çeşitli proje üreten belediye Merkezefendi Belediyesi oldu. Bu çerçevede bir yanda sosyal belediyecilik projeleriyle bir yandan yapısal, vizyon, ödüllü projelerle geçtiğimiz 5 yıl son derece verimli bir dönem oldu” şeklinde konuştu.

Subaşıoğlu, Merkezefendi Belediyesi Kurucu Meclisi’nin tarihe geçtiğini belirterek, “Hep birlikte kuruluşu gerçekleştirdik. Merkezefendi’nin temellerini sağlam bir şekilde attık. Bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her arkadaşımızın Merkezefendi Belediyesi’ne büyük bir katkısı oldu. Belediye Meclisimiz noktasında da hiçbir tatsızlık yaşanmadan, güzel bir uyum içerisinde 5 yıllık dönemde güzel işlere imza atıldı. Kurucu olmak önemliydi. Hepimiz tarihe geçtik. Hep birlikte tarihi adımlar atıldı, kuruluş gerçekleştirildi” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi