30 Temmuz 2022 Cumartesi

“Mekik’i hak ettiği yere getireceğiz”

Kızılcabölükspor teknik direktör Tansu Yaan, ikinci yarıda farklı bir Kızılcabölükspor izlettirmek için daha sıkı çalışacaklarını dile getirdi. Ayrıca Kızılcabölükspor Ercan Kılıç ve Ömer Yazıcı ile yolları ayırdı.

06-01-2021 18:22:08
Yaklaşık 10 gündür takımla birlikte olduğunu belirten Tansu Yaan,’ Henüz göreve yeni başlamamıza rağmen buradaki aile ortamı bizi sanki 40 yıldır Kızılcabölükspor’daymışız gibi hissettirdi. Güzel bir ortamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncularımı da iyi seviyede buldum. Bizim işimiz performans olduğu için ikinci yarıda performans olarak üzerine koyacağız. Sezonun ikinci yarısında daha farklı daha dirençli bir Kızılcabölükspor izlettireceğiz. İki haftalık çalışma sürecinin ardından eksiklerimizi görerek planlamalarımızı daha net ortaya koyacağız.’ diye konuştu.
Diğer taraftan, Kızılcabölükspor’da, teknik direktör Tansu Yaan’ın raporu doğrultusunda 2 oyuncu ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. 2020/2021 sezonu başında takımımıza katılan Ercan Kılıç ve Ömer Yazıcı ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Ercan Kılıç 4 maçta forma giyerken, Ömer Yazıcı süre alamadı. Orhan MIKIROĞLU
YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi