Merkezefendi’de final heyecanı

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen ve 205 sporcunun mücadele ettiği ‘Tenis Turnuvası Sonbahar Kupası’nda sona geliniyor. Adım adım finale yaklaşılan tenis maçlarında kıyasıya mücadeleler yaşanıyor.

31-10-2017 17:47:29

Spora ve sporcuya her daim destek veren Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Tenis Turnuvası Sonbahar Kupası’nda heyecan devam ediyor. 7 Ekim’den bu yana 205 sporcunun mücadele ettiği tenis maçlarında Master Erkekler, Senyör Erkekler ve Bayanlar Kategorisi’nde 181 müsabaka geride kaldı. ‘Tenis Turnuvası Sonbahar Kupası’nda ödül olarak birincilere 1000 TL, ikincilere 500 TL ve üçüncülere ise 250 TL’lik Hummel’dan hediye çeki verilecek.

 

Tenis sporuyla da yakından ilgilenen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteğimiz daima devam edecek. Şimdi de bilindiği üzere bir sonbahar turnuvası düzenliyoruz. Servergazi Kapalı Pazaryerimizin üst katını tenis kortu olarak yapmıştık. Bu tesisimizde düzenlediğimiz turnuvamızın tenis maçlarında heyecan dorukta… 205 sporcumuz katılmıştı, 181 müsabaka geride kaldı. Artık adım adım finale yaklaşıyorlar. Vakit buldukça müsabakaları yakından takip ediyorum. Turnuvaya katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi