MERKEZEFENDİ’YE DRAG PİSTİ

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun 2019-2024 dönemi vizyon projeleri arasında yer alan Drag Pisti, en kısa sürede hayata geçirilecek. Subaşıoğlu, “Merkezefendimize adrenalin sporları bağlamında önemli bir proje kazandıracağız” dedi.

26-03-2019 12:45:24

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu’nun 2019-2024 dönemi projeleri arasında yer alan ve en kısa zamanda ilçeye kazandırılacak olan Drag Pisti, adrenalin tutkunlarını heyecanlandırdı. Sporun Merkezefendi için önemli olduğunu vurgulayan Subaşıoğlu, “Spor bizim için çok önemli. Merkezefendi Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her daim yanında olduk. Spor alanında birçok yatırıma imza attık. Merkezefendimizi sporun merkezi yapacağız. Bizler bu dönem marjinal spor branşlarına da el attık. Skate Park yaptık. 1500 öğrencimiz buraya kayıtlı olarak eğitim alıyorlar, kaykay sporuyla ilgileniyorlar. Türkiye’nin en büyük OFF-Road Pisti’ni Merkezefendimize kazandırdık. Geçtiğimiz yıllarda yaptığımız OFF-Road organizasyonlarıyla şu an OFF-Road Süper Ligi’nde Merkezefendi Belediyesi olarak  ikinci sıradayız” şeklinde konuştu.

İlçeye bir marjinal proje daha kazandıracaklarını söyleyen Subaşıoğlu, “Bu dönem Merkezefendimize adrenalin sporları bağlamında önemli bir proje kazandıracağız. Bu projeyi bizden en çok 1.Sanayi, 2.Sanayi ve 3.Sanayi’deki çırak arkadaşlarımız, çırak kardeşlerimiz istiyor” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi