28 Temmuz 2022 Perşembe

Meslekte tam 40 yıl

İl Sağlık Müdürlüğü,  Tıp Bayramı Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlediği törenle meslekte 40 yılını dolduran hekimlere plaket verdi.

16-03-2018 16:08:19

14 Mart Tıp Haftası nedeniyle Denizli İl Sağlık Müdürlüğü bir dizi etkinlik düzenledi. 14 – 16 Mart tarihleri arasında haftanın anlam ve öneminin vurgulandığı, sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nın kutlandığı program kapsamında, sağlık tesisleri de ziyaret edildi. Denizli İl  Sağlık Müdürlüğü’nün düzenlediği 14-16 Mart Tıp Haftası etkinlikleri, Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Etkinlikler gün boyu devam etti.

Meslekte 40 yılını dolduran hekimlere plaket verildi

Denizli Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, İl Sağlık Müdürü Vekili Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aytekin Polat, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Burak Altan ve Destek Hizmetleri Başkanı Yavuz Tosun, Denizli Devlet Hastanesi yöneticileri ile çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. 

Etkinliğe ev sahipliği yapan Denizli Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli’nin açılış konuşması ile başlayan program; İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk’ün Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği Tıp Bayramı Etkinliğinde bulunması dolayısıyla Vekili Op. Dr. İbrahim Emreoğlu’nun konuşması ile devam etti. Emreoğlu, sağlık alanında çalışmanın zorluğuna dikkati çekerek özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı’nı kutladı.

Açılış konuşmalarının ardından Denizli Devlet Hastanesi’nde doktorluk görevine yeni başlayan Dr. Burak Aslum ile 39 yıldır doktorluk görevini sürdüren Uz. Dr. Ömer Eyüpoğlu birer konuşma yaparak doktorluk mesleği ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Program İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı sağlık tesislerinde görevli meslekte 40 yılını dolduran Uz. Dr. İsmail Bursalıoğlu, Dr. Mehmet Tuncer, Dr. Mehmet Gülenay ve Dr. İzzet Genek’e sağlık hizmetlerine sundukları katkılarından dolayı plaket verilmesi ile son buldu.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi