Oto yıkamacıya götürülen araçta sıkışan yavru kediler kurtarıldı

Pamukkale ilçesinde oto yıkamacıya gelen araçtaki kedi yavruları, işi yeri sahipleri tarafından kurtarıldı.

23-11-2019 15:17:01

Zeytinköy Mahallesinde otopark ve oto yıkama hizmeti veren bir iş yerine gelen otomobil, iç ve dış yıkama yapılmak üzere perona alındı. Otomobile su tutulmaya başlandığı sırada aracın motor bölümünden kedi sesi duyan iş yeri sahibi İlhan Yibar, su pombasını durdurarak çalışanlardan 27 yaşındaki Metin Can Akşit ve 23 yaşındaki Serkan Akşit ile aracı kontrol etmeye başladı.

Otomobilin kaputu altındaki yavru kediyi bulan ve güvenli bir alana götüren iş yeri sabibi ve çalışanlar, tekrar araçtan kedi sesi gelmesi üzerine yine araçta kedi aradılar. İkinci kedi yavrusunu da bulunan İlhan Yibar, Metin Can Akşit ve Serkan Akşit, bunu da ilk bulunan kedinin yanına bırakıp araçta temizlik yapacakları sırada yine kedi sesi duydu. İş yeri çalışanlarının otomobilde kedi aramasına müşteriler de katılırken, araçta uzun aramalardan sonra bir kedi yavrusu daha bulundu.

İş yeni çalışanları daha sonra, otomobilin etrafına su tutarak ve gürültü yaparak başka bir kedinin olup olmadığını iyice kontrol ettikten sonra araç temizliği yaptı. İş yeri sahibi İlhan Yibar,  üç yavru kedinin başına bir iş gelmeden çalışır vaziyetteki otomobilin motor bölümünde oto yıkama alanına kadar geldiğini fark ettiklerini, hayvanları kurtardıkları için mutlu olduklarını kaydetti. AA

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi