Özel çocukların bayram sevinci

Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi tarafından Cumhuriyet Balosu düzenlendi. Baloya katılan Belediye Başkanı Şeniz Doğan, özel çocukların bayram sevincine ortak oldu.

29-10-2019 17:24:37

Engelsiz Yaşam Merkezi’nde düzenlenen Cumhuriyet Balosu’na merkezde eğitim gören çocukların yanı sıra Umut Çocukları Derneği, Acıpayam Engelliler Derneği, Denizli İşitme Engelliler Derneği, Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri de katıldı. Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yardımcılarıyla birlikte özel çocukların bayram sevincine ortak oldu. Başkan Doğan ile yardımcıları Necdet Yılmaz ve Fatma Atıcı Bakcan, baloda özel çocuklarla birlikte dans etti.

 Bayram coşkusunun doyasıya yaşandığı etkinlikte konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “ Engelsiz Yaşam Akademimizde cumhuriyet coşkusunu çocuklarımızla yaşamak istedik. Cumhuriyetin kuruluşunun üzerinden 96 yıl geçti. Biz 96 yıldır onun izinde, onun açtığı yolda cumhuriyeti, demokrasiyi ve laikliği koruyarak, ilke ve devrimlerinin izinden gideceğiz. Cumhuriyet Bayramı’nızı  kutluyorum” dedi.

Engelsiz Yaşam Akademisi’nde engelli çocukları ve  gençler adına yeni dönemde yeni projeleri hayata geçireceklerini belirten Doğan, “Akademimizdeki bazı bölümleri geliştirmek istiyoruz. Sizden gelecek desteklerle birlikte daha çok güzel etkinlikler yapacağız. Etkinliklerimizin yanı sıra çocuklarımızın engeline göre onları topluma kazandırmaya Merkezefendi Belediyesi olarak var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Osman Nuri BOYACI

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi