Pamukkale Belediye Başkanı Örki, muhtarlarla buluştu

Pamukkale Belediye Başkanı Örki, ilçedeki  61 mahallenin  muhtarlarıyla iftarda bir araya geldi.  Örki, "Göreve geldiğimiz günden bu yana önümüzdeki 5 yılda uygulanacak stratejiyi belirlemek için uğraşıyoruz. El ele vererek sizlerle birlikte Pamukkale’yi daha güzel hale getireceğiz" dedi.

27-05-2019 12:45:50

İftar yemeğine  Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki,  eşi Dr. Nur Örki ve çocukları ile birlikte katıldı. Muhtarların aileleri ile yer aldığı iftar programında Başkan Avni Örki, tüm masaları dolaşarak  muhtarlar ve ailelerine ev sahipliği yaptı. Birlik ve beraberlik ruhunu tesis edildiği iftarda samimi hava hissedilirken, Başkan Örki, Başkan yardımcılarını da muhtarlara tanıştırdı. Muhtarlarla belediye çatısı altında yapmış olduğu iftardan memnuniyetini ifade eden Başkan Örki, "Seçim kampanyası boyunca belediyemiz milletimizin evi olacak demiştik. Bu nedenle sizlerle ilk iftarımızı, ilk buluşmamızı evimizde yapalım istedik. Işıltılı parıltılı yerlerde olmak yerine biz bize olmak, kendi yağımızda kavrulmak daha güzel oldu" diye konuştu. 

Önümüzdeki günlerde muhtarlarla bir kez daha bir araya geleceklerini ifade eden Örki, “İlçemiz hayvancılık ve tarımda Denizli'nin en büyük ilçesi. Bir uçtan diğer uca tam 76 kilometre olan bir ilçeyiz. Peki başkanlık sürecinde şu anda neler yapıyoruz. Şu anda stratejik planlamalarımızı oluşturuyoruz. Yani ilçemizin 5 yıl boyunca uygulayacağı anayasamızı hayata geçiriyoruz. Şu anda buna çalışıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın desteklerini alıyoruz, üniversitemizin desteklerini alıyoruz, kendi içimizde bu konunun profesyoneli olan arkadaşlarımızın emeklerinden faydalanıyoruz ve en güzel stratejik planı hazırlayacağız. Bunun yanında sizlerden gelen, anlık  çözülmesi gereken meselelere de hızlı bir şekilde çözüm üretmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde başka yardımcılarımız ile birlikte muhtarlarımızı çağıracağız. Taleplerinizi bölgesel olarak alacağız. Stratejik planımızı hazırlarken sizden gelecek taleplerin de bize yol göstermesini istiyoruz" ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi