20 Ağustos 2022 Cumartesi

Pamukkale Belediyesi’nden ilaçlama seferberliği

Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri gece gündüz demeden ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.   Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İlaçlama konusunda yoğun mesai harcanıyor. Amacımız vatandaşlarımızın mutluluğu” dedi.

24-06-2019 18:16:12

Sağlık İşleri Müdürlüğü, uzman personeli ve filosu ile 61 mahallede aktif ilaçlama çalışması yürütüyor. Pamukkale Belediyesi ekipleri yaz aylarında vatandaşların karasinek ve sivrisinek ile ilgili sıkıntı yaşaması için belli periyodik aralıklarla tüm mahallelere ilaçlamaya devam ediyor. Müdürlüğe bağlı profesyonel ekipler karasinek, karasinek larvası ve sivrisinek ilaçlaması yapıyor. Düzenli olarak yapılan ilaçlama çalışmalarıyla vatandaşların bu konuda sıkıntı yaşanması engellenirken, rutin olarak süs havuzları ve yangın kuyularında larvasit ilaçlaması da yapılıyor. 

Pamukkale ve Karahayıt Mahallelerinde kullanılmayan otellerin havuzları ücretsiz olarak ilaçlanırken, vatandaşların taleplerine göre hamam böceği ve fare ilaçlaması hizmeti de veriyor. Bu konuda seferberlik ilan Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne vatandaşlar  444 9 220 numaralı telefon numarasından ulaşabiliyor. 

Pamukkale’de hayatını sürdüren tüm vatandaşların sağlıklı bir çevre ve ortamda yaşaması için titizlikle çalıştıklarını ifade eden Başkan Avni Örki, “Amacımız, belediye olarak vatandaşların sağlığını, huzurunu, güvenliğini ve mutluluğunu da sağlamak. Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, ilçemizde yaşayan değerli Pamukkalelilerin sağlıklı ve huzurlu bir çevrede yaşamaları için aktif bir şekilde mesai yürütüyor. Bizim her zaman önceliğimiz Pamukkalelilerin sağlığı, mutluluğu ve huzurudur’’ diye konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi