Pamukkale’de bayram erken başladı

Pamukkale Belediyesi’nin yaz boyunca ilçe halkının sosyal yaşantısına alternatif seçenekler sunmak amacıyla, her hafta farklı iki mahallede düzenlediği ‘Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var’ eğlenceleri Kurban Bayramı öncesi Karataş ve Yeniköy mahallelerinde yapıldı.

20-08-2018 11:04:32

Pamukkale Belediyesi tarafından ilki geçen yıl yapılan ve yaz tatilindeki çocukların farklı bir geçirmelerini amaçlayan ‘Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var’ etkinliği Kurban Bayramı öncesi Karataş ve Yeniköy Mahallelerinde düzenlendi.  Bayram öncesi daha da bir coşkulu, eğlenceli geçen çocuk şenliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yaz boyunca devam eden şenliklere eşi Derya Gürlesin ve minik kızı Sare Nur ile devamlı katılan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu hafta sonu Ankara’da programı olması sebebiyle katılamadı.

Çocuklar doyasıya eğlendi

Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği 17 Ağustos 2018 Cuma günü Karataş Mahallesi Mesirelik alanında, 18 Temmuz Cumartesi günü Yeniköy Mahallesi pazaryerinde düzenlendi. Şenliklere katılan çocuklar, onlar için hazırlanan çocuk oyun gruplarının yanı sıra, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunlar oynayarak bayram neşesiyle dolu bir hafta sonu geçirdiler. Vatandaşlar, mahallelerinde düzenlenen şenlikler için Pamukkale Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ettiler. Vatandaşlar, “Hem yaz tatili hem bayram tatili olunca, mahallelerimizde çocuk şenlikleri daha bir anlamlı ve güzel oldu. Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e çok teşekkür ediyoruz” dediler. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi