6 Ağustos 2022 Cumartesi

Sanayi bölgesine sosyal tesis

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, sanayi esnafı ile bir araya geldi. Subaşıoğlu, sanayi esnafının yararlanacağı bir sosyal tesis yapacaklarını söyleyerek, “Burada esnafımıza uygun fiyata düğün, sünnet, kına gecesi yapma imkânı sunulacak” dedi.

21-03-2019 16:16:54

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Muhammet Subaşıoğlu, ilçe genelindeki esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Subaşıoğlu, bu kapsamda bir ziyaret de 3. Sanayi Sitesi esnafına gerçekleştirdi. Subaşıoğlu, hem 5 yıllık dönemde yapılan projelerden hem de önümüzdeki dönem yapılacak projelerden bahsetti. 

Başkan Subaşıoğlu, gerçekleştirdiği ziyarette sanayi esnafına bir de müjde verdi. Subaşıoğlu, “Şu an içinde bulunduğumuz alanın mülkiyeti bize ait. Arkadaşlarımız çalışma yaptılar. Bu bölgeye, sanayi esnafına sosyal tesis yapılacak. Sosyal tesisin içerisinde birçok imkân bulunacak. Bunlardan en önemlisi de düğün salonu. Zanaatkâr esnaflara burada uygun fiyata düğün, sünnet, kına gecesi yapma imkânı sunulacak. En kısa zamanda projeyi buraya kazandıracağız. Projemizi tüm Türkiye’ye örnek olacak şekilde en kısa sürede gerçekleştireceğiz. Esnafımıza, sanayi bölgemize şimdiden hayırlı olsun” dedi. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi