Servergazi Kapalı Pazaryeri hizmete girdi

Merkezefendi Belediyesi tarafından Servergazi Mahallesi’ne kazandırılan kapalı pazaryeri hizmete girdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, pazaryerini ziyaret etti, pazar esnafının kurduğu öğle yemeği sofrasına misafir oldu.

02-08-2017 17:05:14

Merkezefendi Belediyesi ilçeye kapalı ve açık pazaryerleri kazandırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Servergazi Mahallesi’nde de önemli bir eksiği gideren Merkezefendi Belediyesi, mahalleye üst katı tenis kortu, alt katı ise pazaryeri olarak inşa edilen kompleks projesini tamamladı. Hizmete giren kapalı pazaryerini ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, esnafla tek tek görüştü. Başkan Subaşıoğlu, esnafı ziyaret ettikten sonra da yine pazar esnafının kurduğu öğle sofrasına misafir oldu.

“KAPALI PAZARYERİMİZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ziyaret ettiği Servergazi kapalı pazaryeri ile ilgili şunları söyledi: “Merkezefendi ilçemizin mahallelerinde açık ve kapalı pazaryerleri kazandırmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda bir kapalı pazaryerimizi de Servergazi Mahallemize kazandırdık. Bu mahallemizin önemli bir eksiğini gidermiş olduk. Kapalı pazaryerimizin üst bölümü ise tenis kortu… Bugün, hizmete giren pazaryerimizi ziyaret ederek esnafımızla bir araya geldik. Aynı zamanda öğle vaktinde esnafımızın kendi ürünlerinden kurulan sofrasına misafir olduk. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kapalı pazaryerimizin hem Servergazi Mahalle sakinlerimize hem de esnafımıza hayırlı ve uğur olmasını dilerim”

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi