Şevik’ten öğretmenlere anlamlı hediye

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde ilçede görev yapan öğretmenleri unutmadı. Öğretmenler için, Buldan dokuması ürünlerden oluşan hediye paketi hazırlayan Başkan Şevik,”En değerli varlıklarımız olan çocuklarımızı biran olsun tereddüt etmeden teslim ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü kutlarım” dedi.

25-11-2020 12:28:56
Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, 24 Kasım Öğretmenler Gönü dolayısıyla, ilçede görev yapan öğretmenlere hediye paketi göndererek günlerini kutladı. Belediye personeli ilçe genelinde 1 Anaokulu, 9 İlkokul, 2 Birleştirilmiş Sınıflı Okul 7 Ortaokul ve 4 lise olmak üzere toplam 23 eğitim kurumunu ziyaret ederek, öğretmenlere içerisinde Buldan Dokuması ürünlerin bulunduğu hediye paketini takdim etti. Hediyeler için Başkan Şevik’e teşekkür eden öğretmenlerimiz, “Bizim için en büyük hediye hatırlanmaktır. Bizleri bu önemli günümüzde hatırlayan ve başkanımıza teşekkür ederiz. Biz, gelecek nesiller yetiştirmeye, ilim ve irfan öğretmeye devam edeceğiz” diyerek mutluluklarını dile getirdiler.
“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yarınlara hazırlayan, öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır” diyen Başkan Şevik, sözlerine şöyle devam etti: “Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla kıyaslanmayacak kadar saygın, sınırları, okul ve sınıf duvarları ile tarif edilemeyecek kadar ağır sorumluluk isteyen; sevgi ve fedakarlık üzerine kurulu, özel ve kutsal bir meslektir. Bu onurlu mesleğin malzemesi insandır. Bu düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygıyla, rahmetle anıyor ve tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." Haber Merkezi
YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi