Tekke Kapalı Pazaryeri açıldı

Gökpınar ve Tekke Mahallelerinde yaşayan vatandaşların talepleri doğrultusunda inşa edilen kapalı pazaryerinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Halkımızın ve esnaflarımızın daha rahat alış veriş imkanı bulmaları için yapılan pazaryerimiz hayırlı olsun” dedi. 

26-10-2018 15:13:05

Vatandaşların taleplerini alarak gerekli çalışmaları yapan Pamukkale Belediyesi, vatandaşların rahatça alış veriş yapabilmeleri için Gökpınar-Tekke Kapalı Pazaryeri’ni tamamladı. Bir süredir yer bulmak için yapılan çalışmalar sonuç buldu ve iki mahallede yaşayan vatandaşlarla birlikte bölgedeki diğer mahalle sakinlerinin de kullanacağı kapalı pazaryeri inşa edildi. Perşembe günleri kurulacak olan ve 20 pazarcı esnafının tezgâh açabileceği Gökpınar-Tekke Kapalı Pazaryeri’nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Törene Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcıları Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli ve Türkay Gözlükaya ile Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Ak Parti Pamukkale Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay, Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediyenin doğumdan ölüme kadar her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirterek, “Biz yeni bir belediye olarak çok daha fazla yıldır var olan belediyelerin yapamadığı projeleri hayata geçiriyoruz. Halkın dertleriyle dertleniyoruz, vatandaşımızın gönlüne dokunacak projeler yapıyoruz. Başta Gökpınar ve Tekke olmak üzere yakındaki diğer mahallelerde yaşayan vatandaşlarımıza da hitap edecek olan bu pazaryerinde her şey düşünüldü. 375 metrekare kapalı alana sahip olan bu pazar yerinde zabıta odası, bay, bayan ve engelli tuvaleti mevcut. Burayı sadece haftada bir gün pazar yeri olarak değil çok amaçlı kullanılmasını planladık.  Hayır yemekleri ve benzeri etkinliklerde burada yapılabilecek.  Pazaryerimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından her hafta Perşembe günü kurulacak olan Gökpınar-Tekke Kapalı Pazar Yeri’nin açılışı protokol mensupları tarafından okunan dualarla yapıldı.

 Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi