8 Ağustos 2022 Pazartesi

Türkiye birincisi Denizli’den

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı ilkokul ve ortaokullara yönelik ‘Su Elçileriyiz Suyun Bekçileriyiz’ konulu yarışmada birincilik Denizli’ye geldi.

18-12-2017 17:07:02

Ülke genelinde 19 ilde pilot olarak uygulanan proje kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı ilkokul ve ortaokullara yönelik ‘Su Elçileriyiz Suyun Bekçileriyiz’ konulu yarışmada birincilik Denizli’ye geldi.

Kale Gülbağlık Ortaokulu Öğrencisi Ayşen Şağban, Türkiye geneli 5. ve 6. Sınıflar arası Hikaye Yazma dalında Türkiye birincisi olarak ilimizi onurlandırdı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz birinci olan öğrenciyi makamında kabul etti. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Vural, Kale İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Tıkım, Kale Gülbağlık Ortaokulu Müdürü Mehmet Ali Honluk, Md. Yrd. Elif Güven, Öğrenci Ayşen Sağban,ve babası Osman Sağban katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, “Ayşen kızımız başarılı çalışkan bir öğrencimiz. Derslerindeki başarısının yanında ülke genelinde yapılan hikaye yarışmasında birincilik alması başarısını daha da pekiştirdi. Kendisini kutluyorum. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak vatan, bayrak ve ülke sevdalısı nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz. Ayşen kızımız gibi başarılı öğrencilerimiz diğer arkadaşlarına da ışık tutuyor. Tüm bu başarılar öğretmenlerimizin gayretleri ile oluyor. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi