27 Temmuz 2022 Çarşamba

Ülkü Ocaklarından esnafa siftah zarfı

Denizli Ülkü Ocakları, il genelinde eş zamanlı olarak sabah namazının ardından içerisinde Ahilik Haftası kutlama mesajı yer alan siftah zarfını tüm esnaflara dağıttı.

19-09-2020 12:41:06

Ülkü Ocakları,  Ahilik Haftası kapsamında farkındalık oluşturmak amacıyla  ilçelerle birlikte eş zamanlı olarak yaklaşık 2 bin esnafa içerisinde  Ahilik Haftası kutlama mesajının da yer aldığı siftah zarfı dağıttı. 

Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, Ahilik Haftasında bir farkındalık oluşturmak istediklerini belirterek, “İl ilçe tüm  teşkilatlarımızla eşzamanlı bir şekilde sabah namazından sonra il merkezi ve ilçelerde yaklaşık 2 bin  esnafımıza içerisinde Ahilik Haftası mesajı da  bulunan siftah zarfı dağıttık.  Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. 

Ahiliğin, yüzyıllardır esnaf ve sanatkârımızda vücut bulduğunu kaydeden Aydınlı,  “Doğru ve dürüst ticaretin, üretmenin ve paylaşmanın adı, aynası olan ahilik, yüzyıllardır esnaf ve sanatkârımızda vücut bulmuştur. Hem ticari hem de toplumsal rolü büyük olan esnaf ve sanatkârımızın birlik ve beraberliğinin hiç bozulmamasını diliyor, Ahilik Haftası’nı gönülden kutluyorum.  13. Yüzyıldan beri süregelen, meslek ahlakı bilinciyle toplumun ve ekonominin omurgası olan ahilik kültürü daha yüzyıllarca birlik ve beraberliği bozulmadan devam edecektir. Ekonomimizin can damarı, kardeşliğin ve cömertliğin aynası olan esnaf ve sanatkarımızın Ahilik Hafta’sını kutluyor, bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Koray ÇAĞDAŞ

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi