28 Temmuz 2022 Perşembe

Üst geçitler hayat kurtarıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,  bugüne kadar kente kazandırdıkları 14 yaya üst geçidinin, ulaşımda büyük bir rahatlık sağladığını söyledi. Zolan, “Vatandaşların can güvenliğini daha üst seviyede tutmak için bu eserleri Denizli'ye kazandırdık” dedi. 

20-12-2018 17:59:52

Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımları kapsamında trafikte yayaların geçişini daha güvenli hale getirmek için 14 yaya üst geçidi yaptı. Çevre yolları başta olmak üzere özellikle şehir trafiğinin hızlı olduğu bölgelerde yapılan üst geçitler trafikte büyük bir rahatlık sağlarken, can ve mal kayıplarını da önledi. Araç akışının yoğun olduğu bölgelerde yapılan üst geçitler Denizli'nin giriş çıkışlarına da yeni bir görünüm kazandırdı. Deliktaş, Pelitlibağ, İncilipınar, Kayıhan, Dokuzkavaklar, Yunus Emre, Hastane, Üniversite, Sevindik, Karşıyaka, Bakırlı, Şehit Er Doğan Acar ve Üçgen’de yapılan iki üst geçit yayalara kolaylık sağladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin  her geçen gün büyümeye devam ettiğini belirterek, “ Yoğun trafik akışının olduğu bölgelerde vatandaşlarımızın can güvenliğini daha üst seviyede tutmak için bu eserlerimizi şehrimize kazandırdık. Denizli’mize yakışanı yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" dedi. 

Son olarak Üçgen Köprülü Kavşakları’nda yayaların daha güvenli olması için yaptıkları iki yaya üst geçidinin de faaliyete geçtiğini ifade eden Zolan, “Hemşehrilerimizin derdine derman olup, isteklerini yerine getirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Biz hizmet etmek için varız, dedik. Büyükşehir daha büyük hizmetler yapmaya devam edecek" diye konuştu.
Haber Merkezi
 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi