4 Ağustos 2022 Perşembe

Yetenekli eller çamura hayat veriyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezleri (DENMEK) bünyesinde açılan ücretsiz seramik kursunda eğitim gören kursiyerler çamura adeta hayat vererek bir sanat eserine dönüştürüyor

13-02-2020 13:11:57

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezleri (DENMEK) kentin 8 farklı noktasındaki tesislerde ücretsiz kurslar vermeye devam ediyor. Bu kapsamda DENMEK’te gerçekleştirilen ücretsiz seramik kursu Denizlilerin en yoğun ilgi gösterdiği branşlar arasında yer alıyor. DENMEK bünyesinde açılan ücretsiz seramik kursunda eğitim gören kursiyerler adeta çamura hayat vererek bir sanat eserine dönüştürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Yenişehir Seramik Atölyesi’nde eğitim alan kursiyerler, ürettikleri eserlerle göz dolduruyor. Kurslara katılan kursiyerler hem öğreniyor, hem üretiyor, hem de ürettikleri ürünleri, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi içerisinde yer alan DENMEK El Sanatları Satış Merkezi’nde satarak aile bütçelerine de katkı sağlıyor. 

Kursiyerler memnun

Seramik kursuna katılan kursiyerler söz konusu hizmetten oldukça memnun olduklarını belirtirken, kurs sayesinde hem sosyal hayatlarına yeni bir renk geldiğini hem de ürettikleri ürünlerle mutlu olduklarını ifade ediyor. 

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi