3 Ağustos 2022 Çarşamba

Zabıtadan Ramazan denetimi

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının gelmesiyle beraber ilçede faaliyet gösteren  fırınlarında denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde pide gramajı ve hijyen kuralları kontrol edildi.

09-05-2019 15:10:23

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe sınırları içerisindeki fırınlarda Ramazan pidesi denetimi gerçekleştirdi. Pide gramajının yanı sıra, yapılışını ve hazırlanışını kontrol eden zabıta ekipleri, genel hijyen şartlarını ve iş yerlerinin ruhsat kontrollerini de yaptı. Halkın güvenli ve kaliteli bir hizmet almasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen denetimlerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadı.

Yapılan denetimlerin, hem insan sağlığı hem de maddi açıdan herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması adına gerçekleştirildiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sofralarımızdan eksik olmayan Ramazan pidesini, temiz ve gramajına göre vatandaşımıza ulaştırmak istiyoruz. Zabıta ekiplerimiz bu amaçla denetimlerini büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. Şu ana kadar yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. İlçemiz genelindeki denetimlerimiz devam edecek” dedi. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi