25 Temmuz 2022 Pazartesi

Zeytinköy Mahalle muhtarı Kar’dan ilginç eylem

Zeytinköy Mahallesi’nde 2600 öğrencisi bulunan Ticaret Borsası Okulu’nun bulunduğu kavşakta, özellikle derslerin başlama ve bitiş saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu velileri de muhtarı da isyan ettirdi.

15-11-2017 18:52:38

Zeytinköy Mahallesi Muhtarı Serkan Kar,  bu kavşakta ölümlü kazalarında olduğunu belirterek, bir yıldan beri trafik sorununu yetkililere anlatmaya çalıştığını ancak bir türlü çözüm bulanamadığını söyledi.

“CANIMIZ YANSIN İSTEMİYORUZ”

Muhtar Serkan Kar, “Okulumuzun 2600 öğrencisi var.  Bu sayıya veliler ve okul personeli de eklenince yaya trafiği artıyor. Buna bağlı olarak araç trafiği de artıyor. Bu kavşakta hemen hemen her gün kaza oluyor. Öğrencilerimizin can güvenliği yok.  Geçtiğimiz yıllarda ölümlü kazalarda meydana geldi. Yine canımız yansın istemiyoruz. O nedenle acilen önlem alınmalı” dedi. 

DRONE SON ÇARE
Denizli Valiliği ve Pamukkale Kaymakamının, öğrencilerin okul giriş ve çıkış saatlerinde kavşakta trafik ekiplerinin görevlendirilmesiyle ile tebliğ ve tebellüğü olmasına rağmen personel yetersizliği nedeniyle her hangi bir görevlendirme yapılmadığını söyleyen Muhtar Kar, “geçtiğimiz yıldan beri bu soruna çare bulunmasını istiyor sorunumuzu yetkililere anlatmaya çalışıyorum. Ama bir türlü derdimizi anlatamadım. Son çare olarak, bu kavşaktaki yaya ve araç trafiğini görüntülemekte buldum. Sabah, öğle ve akşam saatlerinde bir mahalle sakininin yardımı ile trafiği görüntüledim. Başta İçişleri Bakanlığı olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı’na, Denizli Valiliği’ne, Pamukkale Kaymakamlığı’na il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderdim. Bu görüntülere yetkililerin sessiz kalacağını sanmıyorum” diyerek bu kez bu sorunun çözüme kavuşmasını umut ettiğini vurguladı.

 

 

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi