41 kere Maşallah

Büyükşehir Belediyesinin ödüllü projelerinden Ailemi Seviyorum kapsamında hayata geçirdiği  Evlilik Okulu’nda 41. Dönem  tamamlandı. 2012 yılından bu yana 1700’e yakın kursiyerin mezun olduğu Sağlıklı Evlilik Okulu, 41. Dönem mezunlarını verdi.

21-11-2019 13:35:49

2012 yılında hayata geçirilen ve bu güne kadar çok sayıda kursiyere hizmet veren Evlilik Okulu'nda 41. dönem eğitimleri sona erdi. Bu kapsamda Kent Konseyi’nde düzenlenen sertifika törenine Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı. Ailemi Seviyorum projesini çok önemsediklerini vurgulayan Değirmenci, "41. dönemi bitirdiniz, 41 kere maşallahı hak ettiniz. İnşallah evlilik kararınız ve bundan sonraki hayatınız hep istediğiniz şekilde şekillenir. Evliliğe böyle bir eğitim alarak başladığınız için sizleri tebrik ediyorum " dedi.

Değirmenci, bugüne kadar 1700 kişiye eğitim verildiğini belirterek, “Bıkmadan usanmadan sizlerden talep geldiği sürece bu eğitimleri vermeye devam edeceğiz. Denizli hep güzelliklerle anılsın, mutlu insanların yaşadığı bir şehir olsun istiyoruz" diye konuştu. Konuşmanın ardından Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi