500 metre Türk bayrağı açılacak

Denizli Demokrasi Platformu Sözcüsü ve Denizli Barosu Başkanı Av. Adnan Demirdöğer, platform üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında tüm Denizlilileri 29 Ekim 2021 Cuma günü düzenleyecekleri Fener Alayı Cumhuriyet Yürüyüşü’ne davet etti. Demirdöğer, yürüyüşte 500 metrelik Türk bayrağı açılacağını belirtti.

26-10-2021 11:12:59

Denizli Demokrasi Platformu Sözcüsü ve Denizli Barosu Başkanı Av. Adnan Demirdöğer, platform üyelerinin de katılımıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi. Av. Demirdöğer Cumhuriyetimizin 98. Yılı ülkemizde hem resmi kuruluşlarca hem de demokratik kitle örgütleri tarafından coşkulu ve geniş katılımlı bir şekilde kutlanacağını hatırlatarak, "Denizli Demokrasi Platformu olarak Denizli ilimizde uzun yıllardır geleneksel hale getirdiğimiz Fener Alayı Cumhuriyet Yürüyüşümüzü bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğiz. Yürüyüşe ilişkin resmi başvurumuzu bugün Denizli Valiliğine sunacağız. 29 Ekim 2021 Cuma günü saat 19.00’da Atatürk Stadyumu önünden başlayacak olan yürüyüşümüz Lise Caddesi yönünden Kıbrıs Şehitler Caddesi, İnönü Caddesi, İstiklal Caddesi güzergahından Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’na geçilerek Gazi İlkokulu önündeki meydanda İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’nun ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayla son bulacaktır. 500 metrelik Türk Bayrağımız yürüyüşümüzde elden ele dalgalanarak taşınacaktır” dedi. 
“Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimiz”
Tüm Denizli’yi yürüyüşe davet eden Demirdöğer, “Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimizi kuşaklar boyunca yaşatacak ve Atatürk ilkelerinden ayrılmadan gelecek nesillerimize anlatacağız. Bu nedenle başta Denizli Valimiz olmak üzere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız, Merkezefendi İlçe Belediye Başkanımız, Pamukkale İlçe Belediye Başkanımız ve diğer tüm ilçe belediye başkanlarimiz ile diğer tüm Denizli protokolünü, siyasi parti temsilcilerini, Denizli Sanayi Odası ve Ticaret Odası Başkan ve üyelerini, ilimizde faaliyet gösteren diğer tüm sivil toplum kuruluşlarını, hangi siyasi düşüncede olursa olsun, hangi etnik kimlikte olursa olsun, hangi inançta olursa olsun tüm Denizli halkını bu etkinliğimize davet ediyoruz. Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun" diyerek sözlerini noktaladı.  Koray ÇAĞDAŞ

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi