4 Ağustos 2022 Perşembe

Akdoğan'dan Zolan'a ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı'nda düzenlenen imza gününe katılan eski Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti.

09-04-2018 19:12:07

Eski Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, 2. Kitap Fuarı için geldiği Denizli'de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, Ak Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve beraberindekiler katıldı. Başkan Osman Zolan, Akdoğan'ı ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu yıl ikinci kez düzenledikleri kitap fuarı hakkında bilgi verdi. Akdoğan ise, Denizli'nin çok büyük gelişim kaydettiğini ifade ederek, çalışmalarından dolayı Başkan Zolan'ı tebrik etti. 

"Lider" adlı kitabını imzaladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi 2. Kitap Fuarı'na katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Akdoğan, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı anlattığı "Lider" adlı kitabını Başkan Osman Zolan için imzaladı. Başkan Osman Zolan ziyaretin anısına Akdoğan'a çeşm-i bülbül hediye etti.

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi