BAŞKAN GÜRLESİN’DEN VEFA BULUŞMASI

Denizli İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini 2011 yılından 2014 yılı Mart ayı sonuna kadar yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, birlikte halka hizmet götürdüğü çalışma arkadaşlarıyla geleneksel hale getirdiği vefa buluşmaları devam ediyor. Başkan Gürlesin, “Geçmiş dönem il genel meclisi üyesi arkadaşlarımızla geleneksel olarak, 6 ayda bir buluşuyoruz. Vefa çok önemli. Çalışma bittikten sonra da, çalışma arkadaşlarınızı unutmuyorsak önemli olan budur” dedi.

26-02-2019 13:24:21

Pamukkale Belediyesi’nin kurucu başkanı Hüseyin Gürlesin, son başkan olduğu Denizli’nin büyükşehir olmasıyla kapanan İl Genel Meclisi’ndeki çalışma arkadaşlarıyla vefa buluşmalarına devam ediyor. 5 yıldır 6 ayda bir gerçekleşen vefa buluşmasında 19. ve 20. dönemlerde Denizli İl Genel Meclisi’nde görev yapan üyeler bir araya geldi. Pamuk Kafe Üniversite’de gerçekleşen kahvaltıda buluşan üyeler eski günleri yâd etme imkânı buldu. 

GELENEKSEL BULUŞMA 2019’DA DA DEVAM ETTİ

“Vefa çok önemli” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çalışma bittikten sonra da, çalışma arkadaşlarınızı unutmuyorsak önemli olan budur. Bundan dolayı, bugüne kadar ki çalışmalarımızda iyi kötü günlerimiz oldu. Birbirimizi hiçbir zaman kırmadık. Biz il genel meclisi dönemimizde farklı siyasi görüşlerden de olsak, hep halkımıza en iyi hizmeti götürme çabasında idik. O dönemde, farklı siyasi partilerden olmamıza rağmen birlik ve beraberlik içinde hizmet odaklı çalışmalarımızla döneme damga vurarak, örnek teşkil ettiğimizi düşünüyorum. Hep bu düşünce doğrultusunda ilerledik. Devletimiz, milletimiz için görev yapmış insanların emekleri, tecrübeleri inkâr edilemez. Bundan dolayı il genel meclisi arkadaşlarımızın her zaman yerinin ayrı bir yerde olması gerektiğini düşünüyorum. Ben aracı olmaya çalıştım, bundan dolayı da mutluyum” dedi. 

GÜRLESİN, “YAPTIĞIMIZ HER İŞLE GÖNÜLLERE DOKUNDUK”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı olarak yaptıkları hizmetlerden bahsederek, Pamukkale’de yaşanan değişimi kısaca özetledi. Başkan Gürlesin, “Kurucu bir belediye başkanıyım. Sıfırdan bir belediye kurduk. Öğrencileri de işin içine katarsak 400 bin nüfuslu bir ilçeye hizmet ettik. Yüzümüzün akıyla da görevimizi devredeceğiz. 31 Mart’a kadar görevimin başındayım. Siyasi duruş  çok önemlidir. Bu davanın da sonuna kadarda mücadelecisiyim. Pamukkale Belediyesi olarak, ilçemizin dört bir yanına MOBESE kameraları ile donattık. Sosyal Market’imizle gönüllere dokunduk. Pamukkale, Akköy, Karahayıt turizm bölgesi 5 yıl önceki gibi değil. Çok güzel bir değişim yaşadı. İçeriği dolu dolu olan Aktepe Mahallesi’nde ve Bağbaşı Mahallesi’nde devam eden Kültür Merkezi yapıyoruz. Kültür Merkezlerimizin yüzde 95’i tamamlandı. Cumhuriyet Mahallesi’nde 112 Acil Aile Sağlık Merkezi, Karahayıt’ta 24 saat hizmet veren 112 Acil İstasyonu Turizm Sağlık İstasyonu hizmet veriyor. Yine en önemli vizyon projelerimizden biri de Dokuzkavaklar, Aktepe bölgesine hizmet vermekte olan Pamukkale Belediyesi Semt Polikliniği günde 2 bin kişiye hizmet vermekte. Biz, gelip geçici işler değil kalıcı işlerle geleceğe yatırım yaparak, vatandaşlarımızın her daim hayır dualarını almak istedik. İlçemizin de hiç bisiklet yolu yokken, turizm bölgemizde 15 kilometrelik bisiklet yolu yaptık. Termal Suyumuzun adını dünyaya duyurduk. Kocaçukur’u halkımıza açarak, halkla bütünleştirdik. Karahayıt Kent Ormanı, termal kentimize alternatif bir seçenek oldu. Bununla birlikte Türkiye’nin en büyük tematik kent ormanı projesine imzamızı atarak, Millet Bahçesi Seyir Tepesi projemizle Denizlimize, bölgemize yeşil alan bırakıyoruz. Pamukkale Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı olarak, yaptığımız her işle gönüllere dokunduğumuzu gördük, duyuyoruz. Bundan dolayı da gururluyuz, mutluyuz” diye konuştu.

İL GENEL MECLİS ÜYELERİ BAŞKAN GÜRLESİN’E TEŞEKKÜR ETTİ

2011-2014 yıllarında Denizli İl Genel Meclis üyeliği görevinde bulunan üyeler, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in bir vefa örneği sergilediğini söyleyerek, ayrı ayrı teşekkür ettiler. İl Genel Meclisi Üyeliği yapmış MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, “Bu beş yılı dolu dolu hizmet aşkıyla, tecrübesiyle Pamukkale’mize güzel eserler bırakan Başkanımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah ondan razı olsun. Ben Pamukkale bölgesinde yaşayan birisi olarak bu hizmetleri birebir alıyoruz” dedi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kahvaltının sonunda günün anısına tüm üyelere hediye takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber Merkezi

YORUM YAZ
BU HABER HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR
Okur yorumları, kişilerin kendi görüşleridir. Bu yorumlardan sorumlu değildir.
YORUM YAZ - 1-0 galip geldi